Hallo,

Het is al weer veel te lang geleden dat ik iets gepost heb. 
Eind september nam ik dus deel aan het BK ploegenduatlon te wevelgem. Helaas werd ik 3 dagen voordien zwaar verkouden. Het plan was op Delphine tijdens het lopen zo veel mogelijk uit de wind te zetten. Dit lukte ons vrij goed en Karolien en ik probeerden haar zo veel mogelijk te helpen en te bevoorraden. Het fietsen werd onze troef en we haalden enkele teams in. Dit was vooral te danken aan Karolien haar sterke fietsen. Normaal moest ik haar goed kunnen bijstaan maar doordat ik toch vrij ziek was had ik een heel slap gevoel en snel adem tekort. Tijdens het laatste lopen haalde Delphine nog eens alles uit de kan en werden we 5e. Hiermee hebben we met een hele leuke wedstrijd vorm het seizoen afgesloten. Team wedstrijden zijn altijd leuk en het is fijn om elkaar steeds verder te stimuleren.
Na deze wedstrijd volgde de rustperiode. Een periode om vooral andere dingen te gaan doen. School begon terug, afspreken met vrienden, wat feesten. Maar ik dacht ook al aan het volgende seizoen. Ik wilde natuurlijk beter doen als het voorbije seizoen. 
Helaas zal dit zonder Ward Vandecapelle zijn. Om professionele redenen, die ik 100% begrijp, is het voor hem niet meer mogelijk om nog atleten te begeleiden in zijn vrije tijd. Natuurlijk vind ik dat enorm jammer aangezien ik mij echt goed voelde bij hem. Ik wil hem dus nogmaals heel hard bedanken voor het fantastische jaar onder zijn begeleiding!!
Ik moest even nadenken over wie ik zou gaan aanspreken om mij te begeleiden. Vele mogelijkheden hebben de reveu gepasseerd. Maar uiteindelijk ben ik bij Maarten Missinne terecht gekomen. Hij was al reeds een goede vriend en volgt de opleiding tot triathlon trainer. Hij is heel gedreven en kan mij goed motiveren. Sinds eind oktober werk ik dus onder zijn vleugels. Ik heb er in ieder geval een goed oog op. Momenteel zijn we vooral bezig met een ruime basis te leggen en wat kracht bij krijgen. Hopelijk kunnen we binnen enkele maanden hiervan de vruchten plukken. Ik kijk er in ieder geval al enorm naar uit!
Sinds kort weet ik ook dat ik binnen het voorlopige naamloze project van EFC-ITC valt. Hierdoor krijg ik de kans om extra steun te krijgen! Ik ben de club daar heel dankbaar voor en zal natuurlijk proberen om hun vertrouwen niet te schaden. We werken daar in ieder geval hard aan.
Momenteel staan de examens voor de deur. Maar dit wil niet zeggen dat ik stil zal zitten. Ik heb zeker en vast mijn trainingen nodig tijdens het studeren!! 
Gr