Hey,

Trainer Ward Vandecapelle maakte dit filmpje van de stage in Mallorca. Sjiek om te zien!http://www.youtube.com/watch?v=x_7a9I_TwxwGr,Louise 

 
Hallo!

De paasvakantie zit er helaas al weer op! Veel te snel voorbij gegaan! 
Van zaterdag 31maart tot vrijdag 6april ben ik eindelijk terug bij Lowie geweest. Finland is echt een heel mooi land waar vooral natuur is. Buiten sneeuw en bossen is er niet veel te beleven. Het was dus ideaal om tot rust te komen na 3 drukke weken stage.
We hebben vooral veel tijd samen doorgebracht. Zo zijn we de 1e dag naar de zee geweest en hebben we er ook op kunnen wandelen. Een rare ervaring is dat. Maar wel zeker iets om nooit te vergeten. De dag nadien hebben we Oulu bezocht. Ook hier is alles vrij doods maar maakt de sneeuw de stad wel heel speciaal. Lowie moest 2 dagen werken op zijn stage. De andere dagen had hij vrij. Wanneer hij weg was heb ik vooral gerust en ook wat getraind. Maar we probeerden toch zo veel mogelijk samen te trainen. Dit was lang geleden en het was dus ook heel leuk. De laatste dag zijn we dan gaan picknicken aan de zee. Nog nooit heb ik zo'n stilte gehad! Hier in België is het nooit zo stil. Je hoort altijd wel iets maar daar, op ongeveer 10km van de stad, was het echt muisstil! Genieten dus. Het was al veel te snel terug vrijdag en dus tijd voor het afscheid. Dit viel ons allebei wel zwaar en de terugreis was dus niet bepaald leuk. Nu kijken we uit naar het weekend van 26mei. Dan komt Lowie voor een weekendje af want dan trouwt mijn broer.
Veel tijd om te piekeren over het afscheid had ik niet. Zondag vertrok ik al op trainingstage naar Mallorca met EFC-ITC. Het was daar echt een hele mooie omgeving. Elke dag hebben we gaan fietsen en gezwommen. Lopen hebben we 4 keer gedaan. Het was echt een heel leuke groep. De sfeer was gemoedelijk en zo gaan de trainingen natuurlijk heel vlot en aangenaam. 
Nog 2weken en de eerste wedstrijden komen er aan. Normaal is dit het BK sprint triathlon op 29 april. Door het koude weer is het echter mogelijk dat het duatlon wordt. Dat zie ik minder zitten dus het wordt nog afwachten. Anders zal het BK ploegentriathlon op 1mei de openingswedstrijd zijn.
Foto's zijn te vinden in de foto pagina.