Hey!!

Er zijn al 2 van de 3 weken van mijn stage in de grootkeuken gedaan. Dat wil zeggen dat ik nog maar precies 1 week verwijderd ben van Lowie!! Ik verlang heel fel om samen met Lowie de streek daar te verkennen! Maar we gaan natuurlijk ook opnieuw samen kunnen trainen. Dat heb ik de voorbije tijd wel fel gemist. Hij heeft daar al heel wat mensen leren kennen. Ook wat zwemmers, dus dat zal leuk trainen zijn.
De stage in de grootkeuken verloopt heel goed. Het is een hele leuke sfeer en ik heb echt al super veel bijgeleerd! Zo kan ik al snel groenten snijden, de dieetsoepen maken, dieetontbijten,... Allemaal heel leerrijk dus voor later in het echte leven. Het enige nadeel is wel het vroege uur! In de week moet ik ofwel om 5h45 beginnen of op 6h30. Dit weekend moet ik om 5h beginnen. Het is dus vroeg dag voor mij. Maar ik mag wel stoppen ten laatste om 13h30. Dat is dan wel een voordeel. Ik kan nog de hele namiddag genieten van dit mooie weer. Daarbij hoort dus ook trainen in het zonnetje. Maar ook het stageverslag moet af. 
Zoals ik al zei dus nog precies 1 week en ik kan eindelijk nog eens Lowie zien! Van zaterdag 31 maart tot vrijdag 6 april gaan we heel hard genieten van elkaar! 
Zondag 8 april trek ik dan naar de warmte op trainingstage met EFC ITC gedurende 1 weekje. Deze week hebben we het sportief programma. Het beloofd een heel pittige week te worden met serieus wat kilometers. Maar met een goede sfeer komen we er wel door.

Gr, Louise
 
Hallo,

Eindelijk is het weer aan het beteren. Veel leuker dus om buiten te fietsen. Wat ben ik blij dat ik die rollen even kan opbergen!! (Laten we hopen)
Morgen begin ik met 3weken stage in de grootkeuken van het St Vincentius rusthuis in Avelgem. Ik zal dus terug thuis wonen. Dit zal een hele aanpassing zijn!! Ik zie de stage wel goed zitten. Koken is een van mijn hobby's dus het is leuk dat ik daar dan in kan 'werken'. Trainen gaat gewoon verder. Ik begin mijn dagen steeds vroeg maar dan heb ik ook in de vroege namiddag gedaan dus dan kan ik nog heel de namiddag en avond trainen.
Na de stage vertrek ik dan op 31maart naar Lowie in Finland! Wat kijk ik daar naar uit!! We gaan gedurende die week vooral genieten van ons weekje terug samen. Maar ook zal het weer heel leuk zijn om terug samen te trainen. In de buurt is er een TOP zwembad en heel veel bossen. Leuk dus om daar te trainen. 
Daarna ga ik een weekje de warmte opzoeken met de club EFC-ITC in Mallorca. We zullen er vooral veel fietskilometers doen. En dan kan eindelijk het seizoen beginnen!!

gr,
Louise